Margerita je pravi raj v središču mesta.

Sauna Club se nahaja v Novi Gorici na robu mestnega parka v neposredni bližini kazinoja Perla. Že na prvi pogled lahko vidite, da v Margeriti prevladuje umirjeno in zasebno vzdušje, kjer je popolna zaupnost na prvem mestu. Kompleks je namenjen odraslim gostom; tako ženskam, moškim kot tudi parom. Naš namen je vaša popolna sprostitev in udobje, ki ga ne doživite vsak dan.

Pri nas lahko izbirate med finsko, turško in aromaterapevtsko savno. Visoke temperature v savni povzročajo znojenje, ki je najboljši način za čiščenje znojnic, pospešitev obnavljanja ter čiščenja kože in izločanje strupenih snovi iz telesa. Vaša koža bo po savnanju nežna in gladka, mišice pa sproščene. Turška parna kopel zaradi visoke vlažnosti in prisotnosti arom eteričnih olj ugodno vpliva na dihala. Savna s svojimi učinki krepi tudi imunski sistem in ob redni uporabi preprečuje virusna in bakterijska obolenja.

Ob vstopu vas bo pričakalo prijazno osebje, ob katerem se boste počutili sproščeno. Nadeli si boste kopalni plašč in že se boste lahko razvajali s kozarcem osvežilne pijače v jacuzziju. Je za vami naporen dan? Privoščite si sprostitev v hidromasažnem bazenu!

V salonu se lahko zabavate v prijetni družbi z veliko izbiro osvežilnih pijač ter okusnih prigrizkov. Ko si zaželite tišjega vzdušja, se lahko umaknete v zasebni kotiček.

Na 600 kvadratnih metrih vam nudimo nepozabno izkušnjo, o kateri boste še dolgo pripovedovali svojim prijateljem.

Lahko ste prepričani, da se boste po napornem dnevu v našem savna klubu popolnoma sprostili. Margerita je pravi raj v središču mesta.